یک سوم فنجان پنیر خامه ای را رقیق کنید و به همان اندازه پنیر رنده شده به آن اضافه کنید.سپس یک فنجان آرد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید .نصف یک قالب کره را که در دمای هوا نرم شده خرد کرده به مواد اضافه کنید.خمیر را ورز دهید تا آماده شود.کف ظرف را با کره چرب کنیدو خمیر را که به شکل های دلخواه بریده اید،در آن قرار دهید.فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنیدو ظرف ر برای ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا اسنک طلایی شود.
روی اسنک میتوانید به سلیقه خودتان از سس استفاده کنید که بهتر است سس سزار باشد.
اسنک پنیری
گردآوری : چرتکه
منبع : مجله سیب سبز